a.s.r.

ACTUARIAL SCIENCES

Er valt steeds meer te kiezen in ons leven. En er lijkt ook steeds meer van die keuzes af te hangen. Kies je voor jezelf of voor het klimaat? Of kan het ook allebei? Bij a.s.r. denken we van wel. Wij geloven dat jouw keuze op de langere termijn een positieve impact kan hebben. Daarom helpt a.s.r. mensen met producten en diensten die niet alleen goed zijn voor nu, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten. a.s.r. is een verzekeraar die door duurzame keuzes aan te bieden het verschil wil maken. Voor nu, later en altijd.

a.s.r. is de tweede verzekeraar van Nederland en staat genoteerd aan Euronext Amsterdam. Wij bieden een breed pakket financiële producten en – diensten voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Dit doen we vanuit verschillende merken met ieder hun eigen mix van producten en distributiekanalen. a.s.r., Loyalis, Aegon en TKP bieden a.s.r. schade-, levens- en inkomensverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, pensioenadministratie, zorgverzekeringen, reis- en recreatieverzekeringen, uitvaartverzekeringen en hypotheken voor woonhuizen. a.s.r. biedt institutionele beleggers vermogensbeheer aan via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Knab is de online bank voor zzp-ers.

Bij a.s.r. bieden we je alle handvatten aan voor optimaal werkgeluk. Zo krijg je nu veel invloed over hoe jij je baan vormgeeft, een hybride werkomgeving waar ideeën en initiatieven worden aangemoedigd, en een breed scala aan opleidingen en trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je later een rugzak aan ervaring en kennis waardoor je alles uit je loopbaan en je leven kan halen. En altijd maak je duurzame impact. Want samen stropen wij onze mouwen op voor een eerlijkere en mooie toekomst.
Jij doet het bij a.s.r.

50
Annual
starting positions
70
Annual
internships
30
Annual
working students
43
Average age
5
Locations in
the Netherlands
8000
Employees in
the Netherlands
58% - 42%
Men-to-Women ratio