AON

CONSULTING, DATA SCIENCE, HEALTH SCIENCE & STRATEGY CONSULTING

Aon is een toonaangevende wereldwijde adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. We helpen (grote) organisaties en individuen om hun volledige potentieel te bereiken door het beheer van risico's, het optimaliseren van hun personeelsbestand en het bevorderen van welzijn en gezondheid. Met meer dan 50.000 medewerkers in ruim 120 landen zijn we toegewijd aan het leveren van innovatieve oplossingen en diensten van topkwaliteit.
Bij Aon geloven we dat het succes van bedrijven voortvloeit uit florerende en actieve gemeenschappen met de mensen die ze in dienst hebben.

Ons doel is om binnen diverse disciplines gegrond betere beslissingen te nemen. Gebaseerd op relevant vergaarde data en onze professionele ervaringen verrijkt en beschermt Aon de levens van mensen over de hele wereld.
We zijn als één bedrijf toegewijd aan ons doel. Verenigd door vertrouwen als één inclusief en divers team zij wij gepassioneerd om het succes van onze collega's en klanten te optimaliseren. Door, voor en met elkaar, Aon United.
Leer meer over hoe wij innoveren om organisaties en gemeenschappen over de hele wereld - en ook ons eigen bedrijf - beter voor te bereiden op de grootste maatschappelijke uitdagingen.

MORNING - WEALTH SOLUTIONS
“Wealth Solutions is een kennisintensieve adviesorganisatie voor pensioenconsulting en investmentconsulting gericht op in Nederland gevestigde werkgevers en pensioenfondsen. Wij adviseren over risico's en kansen met betrekking tot pensioen en beleggen om financiële zekerheid te optimaliseren voor organisaties en individuen.”

AFTERNOON - HEALTH SOLUTIONS
“Health Solutions helpt organisaties, op basis van data, de prestaties en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers te verbeteren door verder te kijken dan de gezondheid van werknemers en ons te richten op vijf dimensies van het welzijn van werknemers: financieel, emotioneel, fysiek, sociaal en de balans tussen werk en privé.”

50
Annual
starting positions
30
Annual
internships
50
Annual
working students
46
Average age
13
Locations in
the Netherlands
2250
Employees in
the Netherlands
120+
Locations
worldwide
50.000
Employees
worldwide
52% - 48%
Men-to-Women ratio