CHIPSOFT

DATA SCIENCE &
HEALTH SCIENCE

Wil jij meehelpen de zorg te verbeteren, maar zie jij jezelf niet direct aan het bed van een patiënt staan? Neem dan eens een kijkje bij ChipSoft, dat al jaren aan de top staat als het gaat om zorgautomatisering. ChipSoft heeft altijd plek voor developers en consultants met talent.

Als marktleider op het gebied van zorg-ICT voorziet ChipSoft veel Nederlandse en Belgische zorginstellingen van efficiënte, innovatieve softwareoplossingen. Geïntegreerde oplossingen binnen één systeem – HiX - die zorgen dat zorgverleners op het juiste moment de juiste zorg
kunnen bieden.

Met gepassioneerde developers en consultants, die stuk voor stuk hart hebben voor de zorg, ontwikkelt het bedrijf vanuit Amsterdam, Antwerpen, Heerenveen en Hoogeveen oplossingen die de registratielast voor zorgverleners vermindert, de samenwerking tussen zorginstellingen verbetert en de patiënt meer regie geeft over zijn of haar behandeling. ChipSoft ontzorgt hiermee grote academische ziekenhuizen, maar ook voor huisartsen, GGZ-instellingen, zelfstandige klinieken, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en thuiszorginstanties. Met HiX als totaaloplossing voor de zorg zijn zorginstellingen van allerlei omvang altijd klaar voor nu én voor de toekomst. Daarin speelt digitale samenwerking en gegevensuitwisseling tussen alle partijen rondom de patiënt een steeds grotere rol.

Help jij graag mee de zorg verbeteren met slimme ICT? Stuur dan een mail naar
recruitment@chipsoft.com

FACTS

ANNUAL STARTING POSITIONS.               20
ANNUAL INTERNSHIPS                            15

ANNUAL WORKING STUDENTS           20
AVERAGE AGE                                  35

LOCATIONS IN THE NETHERLANDS          3
EMPLOYEES IN THE NETHERLANDS         800

LOCATIONS WORLDWIDE                  2
EMPLOYEES WORLDWIDE                  80

MEN - TO - WOMEN RATIO                     50% - 50%

CONTACT