EIFFEL

CONSULTING, DATA SCIENCE, STRATEGY CONSULTING & ENERGY

EIFFEL is onderdeel van Team EIFFEL, een collectief van 8 ondernemingen die samen de grootste consultancy-, projecten- en interim-organisatie van Nederland vormen. Een club van 2500 consultants, die écht impact maken. Met opdrachtgevers door het hele land en in vrijwel iedere sector, bijten wij ons vast in de grote thema’s die de toekomst van Nederland bepalen.
 
GROTE CLUB, KLEINE TEAMS
Voor jou zijn wij het grote huis waarbinnen jij vindt wat je in je leven of je carrière nodig hebt. Een warm nest met alle expertises onder één dak, waar de deur altijd openstaat. Wij zijn zo groot dat je altijd, overal, Eiffelaars tegenkomt. Om feestjes te vieren, borrels te drinken en nieuwe sporten te ontdekken. En bovenal om vanuit onze kennis van legal, finance, data en projectmanagement, samen grote impact te maken.
 
Maar tegelijkertijd is het team waarin je werkt, juist klein en hecht. Klein genoeg om elkaar écht te kennen, om van elkaar te leren, om elkaar te helpen, om samen bij de klant te excelleren en om samen te pionieren.
 
MEER DAN EEN STEENGOEDE CONSULTANT
Bij EIFFEL kijken we anders naar de betekenis van werk. Niet gericht op kwantiteit, maar op kwaliteit. Geen vaste stek, maar meerdere sectoren en bedrijven ontdekken. Projecten opleveren die ertoe doen, voor het bedrijfsleven en de maatschappij. Talenten ontdekken, worden wie je wilt zijn en van daaruit oprechte impact maken, is namelijk het mooiste om te bereiken. Hoe dat er voor jou uitziet, bepaal je helemaal zelf.

300
Annual starting positions
12
(monthly start)
Annual internships
30
Annual working students
34
Average age
5
Locations in
the Netherlands
1200
Employees in
the Netherlands
46%-54%
Men-to-Women ratio