EY ACTUARIAL SERVICES

ACTUARIAL SCIENCES, CONSULTING &
DATA SCIENCE

Stap in de Wereld van Actuariaat bij EY op de Landelijke Econometristen Dag!
Ben jij een ambitieuze econometrist met een passie voor cijfers en risicobeheer? Dan is de Actuariaat afdeling van EY de perfecte plek voor jou! En het goede nieuws is dat je ons persoonlijk kunt ontmoeten tijdens de Landelijke Econometristen Dag, het vooraanstaande carrière evenement voor econometrie studenten!

Waarom kiezen voor Actuariaat bij EY?
Bij ons maak je deel uit van een toegewijd team van experts op het gebied van actuariaat en risicobeheer. Onze werkomgeving is boeiend en uitdagend, waar jouw analytische vaardigheden tot hun recht komen en waar persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Wat EY Actuariaat bijzonder maakt, zijn de projecten waarbij we betrokken zijn. We helpen klanten risico's te begrijpen en te beheren, waardoor we de fundamenten leggen voor financiële stabiliteit en groei.

Ontmoet ons op de Landelijke Econometristen Dag!
Bezoek onze stand tijdens de Landelijke Econometristen Dag en ontdek hoe jouw carrière als actuaris bij EY eruit kan zien. Ons team staat klaar om je te informeren over de boeiende kansen en projecten waarbij je betrokken kunt worden.

Bij EY Actuariaat krijg je de kans om je vaardigheden in risicobeheer verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de financiële stabiliteit van bedrijven wereldwijd. Sluit je aan bij ons team en maak deel uitvan de spannende wereld van actuariaat. Samen creëren we waarde, beheren we risico's en brengen we jouw carrière naar nieuwe hoogten!

5-10
Annual
starting positions
2
Annual
internships
6
Annual
working students
33
Average age
2
Locations in
the Netherlands (in Amsterdam & Maastricht EY office)
70
Employees in this department in
the Netherlands
0
Locations
worldwide
0
Employees
worldwide
62% - 38%
Men-to-Women ratio