EY CONSULTING

CONSULTING,
STRATEGY CONSULTING &
DATA SCIENCE

Ontdek de Toekomst van Consulting bij EY op de Landelijke Econometristen Dag!
Ben jij een gedreven econometrist op zoek naar een bruisende carrière vol uitdaging en innovatie?
Dan is EY Consulting de plek voor jou! En het goede nieuws is dat je ons persoonlijk kunt ontmoeten tijdens de Landelijke Econometristen Dag.

Waarom kiezen voor EY Consulting?
Bij ons vind je niet alleen een baan, maar een avontuurlijke reis. Onze werksfeer is dynamisch en inspirerend, waar teamwerk en persoonlijke groei centraal staan. Je wordt omringd door toegewijde professionals die streven naar excellente resultaten, en we moedigen jou aan om hetzelfde te doen.

Wat EY uniek maakt, zijn de projecten. Van data-analyse voor toonaangevende multinationals tot het vormgeven van strategieën voor opkomende markten, je zult betrokken zijn bij boeiende initiatieven die de wereldwijde economie beïnvloeden.

Ontmoet ons op de Landelijke Econometristen Dag!
Kom langs bij de speeddates (en company fair) op de Landelijke Econometristen Dag en leer ons team persoonlijk kennen. We vertellen je graag meer over de kansen en mogelijkheden die wij bieden voor econometristen. Dit is jouw kans om direct met ons in gesprek te gaan en al je vragen te stellen.

Waar wacht je nog op?
Bij EY krijg je de kans om je analytische vaardigheden te benutten, creatief te denken en te groeien in een ondersteunende en innovatieve omgeving. Maak deel uit van ons team en bouw mee aan een betere toekomst. Samen creëren we impact, innoveren we en brengen we jouw carrière naar nieuwe hoogten!

50
Annual
starting positions
30
Annual
internships
15
Annual working students
33
Average age
13
Locations in
the Netherlands
5000
Employees in
the Netherlands
700
Locations
worldwide
388.000
Employees
worldwide
52,5% - 47,5%
Men-to-Women ratio