GUPTA

CONSULTING, HEALTH SCIENCE & STRATEGY CONSULTING

Heb jij het in je om strategieconsultant te worden? Wil je bij een gerenommeerd adviesbureau aan de slag? En weet jij je dankzij je analytische denkkracht te onderscheiden? Maak kennis met Gupta Strategists – We zijn het hele jaar door op zoek naar nieuw talent.

ZO WERKEN WIJ
Op maandag tot en met donderdag werk je in jouw projectteam thuis, bij een opdrachtgever, of gezamenlijk op een werklocatie. Op vrijdag komen we met iedereen samen op wisselende locaties in het land. Dan vinden collega’s altijd tijd om je te helpen of even mee te denken.
Er is veel aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarom spreek je wekelijks met je mentor, krijg je regelmatig trainingen die je vaardigheden als strategieconsultant aanscherpen, stel je bij elk project ontwikkeldoelen vast, is er elk half jaar een evaluatie en bieden we MBA-programma’s van excellente business schools aan.

WERKEN ALS STRATEGIECONSULTANT
Gupta Strategists biedt oplossingen voor complexe vraagstukken. Werken bij Gupta betekent dat je als all round strategieconsultant wordt opgeleid, binnen een klein team aan grote projecten werkt en jezelf continu uitdaagt en ontwikkelt tot een strategisch expert binnen de gezondheidszorg. Altijd met het idee om de producten en/of dienstverlening van onze klanten beter te maken. Onze adviezen zijn gebaseerd op feiten, waarbij ook de door onszelf uitgevoerde (big data) studies inzichten verschaffen. Ons werk vraagt om flexibele werktijden, maar de collega’s ervaren volop voldoening en veel werkplezier.

SOLLICITEREN OF KENNISMAKEN
Weet jij je dankzij je analytische denkkracht en nieuwe ideeën te onderscheiden? Wil jij het verschil maken voor onze klanten? En ben je benieuwd naar ons team, wat we doen en welke kansen we bieden? Solliciteren of informeel kennismaken kan gedurende het hele jaar.

10
Annual
starting positions
3
Annual
internships
6
Annual
working students
32
Average age
1
Locations in
the Netherlands
40
Employees in
the Netherlands
1
Locations
worldwide
5
Employees
worldwide
45% - 55%
Men-to-Women ratio