i2i

CONSULTING, DATA SCIENCE & HEALTH SCIENCE

Wij zijn i2i, een ambitieuze en doelgerichte organisatie met 40 medewerkers gevestigd in Amsterdam. i2i richt zich op het efficiënt en betaalbaar houden van de zorg met behoud van kwaliteit en toegankelijkheid. Dit doet i2i door samen met zorginstellingen op een datagedreven wijze te kijken welke zorg doelmatiger kan worden ingericht.

Dagelijks is i2i in gesprek met medisch specialisten gericht op het realiseren van een gedragsverandering in kosteneffectiviteit en kwaliteit van geleverde zorg. Verschillende partijen zoals zorginstellingen en - verzekeraars zijn hierbij betrokken. Ondanks dat zij niet altijd gelijke belangen hebben, is iedereen toch voor goede zorg en tegen verspilling. Dit is precies waar i2i voor staat.

De sfeer bij i2i is informeel. Het gaat ons niet alleen om de inhoud en onze maatschappelijke missie, maar we besteden ook aandacht aan plezier en ontspanning. We maken tijd vrij voor persoonlijke ontwikkeling, zowel op technisch als op sociaal vlak. Voor wie wil is er dagelijks een geheel verzorgde vegetarische lunch, kan onze vergadertafel omgetoverd worden tot tafeltennistafel, kun je meedoen aan een potje spikeball of een wandeling maken. Er kan ook mee worden gedaan aan maandelijkse activiteiten die onze feestcommissie organiseert.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op i2i.eu/werken-bij-i2i

FACTS

ANNUAL STARTING POSITIONS.               5
ANNUAL INTERNSHIPS                            1

ANNUAL WORKING STUDENTS           1
AVERAGE AGE                                  32

LOCATIONS IN THE NETHERLANDS          1
EMPLOYEES IN THE NETHERLANDS         40

LOCATIONS WORLDWIDE                  1
EMPLOYEES WORLDWIDE                 0

MEN - TO - WOMEN RATIO                     50% - 50%

CONTACT