PWC

ACTUARIAL SCIENCES, (STRATEGY) CONSULTING, DATA SCIENCE & OPERATIONS RESEARCH

Bij PwC willen we een bijdrage leveren aan het vertrouwen in de maatschappij en het oplossen van belangrijke problemen. Je krijgt de ruimte om het beste uit jezelf te halen en je carrière vorm te geven op een manier die bij jou past. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ontdek jouw carrière bij PwC en maak deel uit van een wereldwijd netwerk van professionals die samenwerken aan het oplossen van complexe vraagstukken. Start jouw avontuur bij PwC en geef jouw carrière een vliegende start.Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan bij ons langs, we zijn met verschillende teams aanwezig gedurende de gehele dag:

OCHTEND
Case en lunch – Advisory Consulting
Bij Finance Consulting verbeteren en moderniseren we de financiële functie. We helpen grote technologiebedrijven, fabrikanten van luxegoederen en leidende ondernemingen in opkomende markten met onze expertise en digitale toepassingen. We werken samen met klanten en collega's om optimaal gebruik te maken van technologie.

Company Fair – Advisory Deals
De afdeling Deals helpt klanten bij fusies en overnames om de waarde van de deal te maximaliseren. Met een team van experts bieden wij diensten aan zoals due diligence, waarderingen en integratieplanning om klanten door het complexe proces te begeleiden en succesvolle resultaten te behalen.

MIDDAG
Case en diner – Data Analytics Consulting (Nederlandse case)
In dit multidisciplinaire team zet jij je analytische vaardigheden in om praktische oplossingen aan te dragen voor complexe vraagstukken binnen de publieke, commerciële en financiële sector. Je adviseert klanten hoe ze gebruik kunnen maken van de enorme hoeveelheid data en helpt hen deze data in te zetten voor het ontdekken van kansen voor groei, innovatie en concurrentievoordeel. Samen ontwikkel je voor onze klanten modellen, applicaties en datagestuurde oplossingen op basis van geavanceerde technologieën, waaronder machine learning, kunstmatige intelligentie en cloud-oplossingen. Als data-expert werk je vaak samen met collega's uit andere PwC-teams, zoals Finance, Risk, Technology en Strategy Consulting.

Company Fair en Diner – Risk Modelling Services & Pensions (People & Organisation)
Binnen RMS & Pensions helpen we (inter)nationale ondernemingen, overheden, pensioenfondsen en verzekeraars met strategisch inzicht en vernieuwende ideeën om hun pensioenregelingen aan te passen aan wet- en regelgeving. We werken samen met collega's uit verschillende disciplines en bieden diverse werkzaamheden op het gebied van kwantitatieve advisering en ondersteuning.

35
Average age
12
Locations in
the Netherlands
5800+/-
Employees in
the Netherlands
800+/-
Locations
worldwide
200.000+/-
Employees
worldwide
56% - 44%
Men-to-Women ratio