ROLAND BERGER

STRATEGY CONSULTING

Roland Berger is het enige strategie-adviesbureau van Europese oorsprong met een sterke internationale aanwezigheid. In Europa behoort de firma tot de top 3 van strategieadviseurs en wereldwijd tot de top 5. Gedreven door onze waarden van ondernemersgeest,
uitmuntendheid en empathie zijn wij ervan overtuigd dat het bedrijfsleven en de samenleving behoefte hebben aan een nieuw, duurzaam paradigma dat zich richt op de hele waardecreatiecyclus.

Het meest ondernemende strategiehuis Roland Berger helpt ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei, betere marges en een grotere ondernemingswaarde. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Wij maken hun uitdagingen tot de onze en leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: ondernemerschap, empathie en excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze. 

ONZE MENSEN
Ondernemerschap is een attitude. Goede management consultants zijn meer dan slimme analisten en strategen. Zij overtuigen op inhoud, creativiteit en persoonlijkheid. De ervaringsachtergronden bij Roland Berger zijn divers en de cultuur van het Nederlandse kantoor staat bekend als jong, energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp. 

DE KANDIDAAT
Roland Berger zoekt academici met sterke analytische vaardigheden, affiniteit met strategie consulting en een klik met ons kantoor. Je hebt brede interesses en houdt ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je hebt een ondernemersmentaliteit en indrukwekkende extra-curriculaire activiteiten die dit aantonen. Klaar om je handen uit de mouwen te steken om ons kantoor in Amsterdam verder te laten groeien? Dan zien wij je sollicitatie graag langskomen!

25
Annual
starting positions
20
Annual
internships
13
Annual working students
30
Average age
1
Locations in
the Netherlands
120+
Employees in
the Netherlands
50
Locations
worldwide
2400
Employees
worldwide
60% - 40%
Men-to-Women ratio