SINCERIUS

CONSULTING & DATA SCIENCE

Wij zijn SINCERIUS, frontrunner in data-driven due diligence. We halen het maximale uit data voor onze klanten en vertalen dit naar een helder en compact advies. Onze kwaliteitsstandaard ligt hoog en we werken hard. Hands-on. Spot-on. Oprecht.

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s die kunnen in- en uitzoomen bij data. Je past bij ons wanneer je de verbanden tussen cijfers ziet, snel tot de kern doordringt en oog voor detail hebt. Jij brengt ons analytische skills en een ondernemende mindset, wij zorgen voor een steile leercurve, goede arbeidsvoorwaarden en een team vol fijne en gedreven collega’s.

FINANCIAL DUE DILIGENCE
De meeste financiële uitdagingen waar klanten onze hulp voor inroepen liggen op het gebied van fusies en overnames. Een (ver)koper wil weten met welke risico's en kansen je rekening moet houden in onderhandeling met de tegenpartij. Jaarlijks voeren wij zo’n 150 Financial Due Diligence onderzoeken uit.

BUSINESS INTELLIGENCE SOLUTIONS
Ons in-house development team heeft een dashboard ontwikkeld waarmee klanten real-time inzicht krijgen in hun prestaties. Het dashboard, SINCERIUS Business Insight, laat in één oogopslag de financiële en operationele KPI’s en rapportages zien. De innovatieve analyse-tools die het BI-team ontwikkelt voor onze klanten gebruiken wij ook in onze financial due diligence onderzoeken.

10
Annual
starting positions
0-10
Annual
internships
0-10
Annual working students
27
Average age
2
Locations in
the Netherlands
43
Employees in
the Netherlands
75% - 25%
Men-to-Women ratio